Wat als je bent uitgerekend tijdens het EK Voetbal?

Wat als je bent uitgerekend tijdens het EK Voetbal?

Is het eindelijk gelukt om zwanger te worden, ben je uitgerekend tijdens het EK Voetbal! Als je fan bent dan wordt het een spannende tijd, want wat als je net bent uitgerekend tijdens een belangrijke wedstrijd van het land waar jij fan van bent? En wat als voetbal je geen bal kan schelen, maar o zo belangrijk is voor je partner?

Ik ben zelf van het bouwjaar waarin Nederland in de finale stond van het WK Voetbal. En ja, ik was eind juni uitgerekend. En ja, Nederland kwam steeds verder in het toernooi. Dus mijn vader zat op zijn nagels te bijten dat ik niet op een van die belangrijke data ter wereld zou komen. Gelukkig voor hem kwam ik net even tussendoor op 27 juni, een dag nadat Nederland Argentinië met 4 - 0 had verslagen, maar ik ken een aantal mensen om me heen die dan toch net op de dag van de finale ter wereld kwam: de dag waarop Nederland het tegen Duitsland moest opnemen…

Lees ook
20 dingen die je niet tegen een vrouw tegen de uitgerekende datum moet zeggen

Wie ga je aanmoedigen?

Tja, dat is dan even balen. Het is allemaal goed gekomen hoor. De vaders hebben braaf hun vrouw aangemoedigd in plaats van het Nederlands elftal en hebben het hun kind niet kwalijk genomen dat ze juist op die dag ter wereld kwamen, maar als je die hard voetbal-fan bent is het misschien even een bittere pil.

Hoe gaat dat bij jou?

Wij zijn benieuwd hoe dat bij jullie er thuis aan toegaat als je bent uitgerekend rond deze tijd? Blijft de tv aanstaan als je aan het bevallen bent en jouw favoriete team moet in actie komen? Laat het ons hieronder even weten!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50