Ook ZARA heeft nu een zwangerschapscollectie

Ook ZARA heeft nu een zwangerschapscollectie

Wat fijn: de Spaanse keten ZARA heeft een zwangerschapscollectie op de markt gebracht! De collectie, MUM X ZARA bestaat uit stijlvolle jurken, jassen, truien en nog prachtige basics.

Ik ben jaloers: in de tijd dat ik zwanger was (en dan gaan we terug naar 2006 en 2009) was het moeilijk om er als zwangere stijlvol uit te zien. Hippe en vooral betaalbare zwangerschapskleding was zeer zeldzaam. Ik heb dan ook zo lang mogelijk in ‘gewone’ kleding gelopen. De laatste jaren zijn er steeds meer betaalbare, hippe en stijlvolle zwangerschapskledingmerken bijgekomen. Nu dus ook van dit Spaanse kledingwinkelketen.

ZARA

ZARA

Meer zien? Kijk dan op ZARA.com.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50