Ook vaders hebben heel wat te stellen met hun kind(eren)

Ook vaders hebben heel wat te stellen met hun kind(eren)
  • in Vaders
  • 3
  • 1946
  • 17/06/2018

Soms lijkt het alsof alleen moeders heel wat te stellen hebben met hun kinderen, maar zij zijn echt niet de enigen. Ook vaders hebben heel wat te verduren!

Speciaal voor Vaderdag wilde fotografe Giedre Gomes vaders in het zonnetje zetten. Ze legde vaders vast die betrokken zijn bij de opvoeding van hun kinderen.

Lees ook:
Ontroerende foto: vaders met hun pasgeboren baby

“Nu ik moeder ben, kijk ik naar mijn echtgenoot en naar de echtgenoten van mijn vriendinnen en observeer hoe ze met hun kind omgaan. Ik betrap mezelf erop dat ik ze vergelijk met mijn eigen vader. Het is grappig hoe verschillend iedereen is, maar het komt er allemaal op neer dat ze onvoorwaardelijk van hun kind houden.”

Herkenning

“Ik heb geprobeerd om zo veel verschillende vaders mogelijk te fotograferen en heb er een grappige twist aan gegeven. Misschien dat vaders zichzelf kunnen herkennen?”

vaders

vaders

vaders

vaders

vaders

vaders

vaders

vaders

Bron: BoredPanda

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50