Ontroerende video: baby kan voor het eerst horen

Ontroerende video: baby kan voor het eerst horen
  • in Baby
  • 0
  • 3912
  • 21/08/2019

Hier krijg je tranen in je ogen van: een baby die voor het eerst zijn ouders kan horen. Aan zijn reactie te zien, kun je wel zien hoe blij verrast hij is. Pak je zakdoeken er maar bij!

In het Britse Alder Hey Children’s Hospital in Liverpool was het onlangs voor baby Alex en zijn ouders een zeer bijzondere dag. Dankzij een gehoorapparaatje kon hij voor het eerst zijn ouders horen!

Lees ook:
Moeder in tranen als haar kind voor het eerst kan horen

Gehoorverlies

Het jongetje werd geboren met gehoorverlies aan beide oren, hierdoor was zijn gehoor maar minimaal. Gelukkig is er nu een oplossing. Dankzij de gehoorapparaten kan hij nu toch horen. Als hij voor het eerst zijn moeders stem duidelijk kan horen, is aan zijn reactie te zien, dat hij dolblij is met het resultaat! Het ziekenhuis plaatste op Twitter dit ontroerende moment vast op beeld:

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50