Ontroerend: verpleegkundige adopteert zwaar mishandelde tweeling

Ontroerend: verpleegkundige adopteert zwaar mishandelde tweeling

De 14 maanden oude tweelingmeisjes Delilah en Caroline kwamen in het ziekenhuis terecht, omdat ze zwaar werden mishandeld. Verpleegkundige Jess Hamm was hun reddende engel: zij besloot de meisje te adopteren.

Jess werd direct getroffen door de aanblik van Delilah die na zwaar mishandeld te zijn op de intensive care terechtkwam. “Mijn hart brak, ik wil niet huilen. Ze zag er zo levenloos uit, maar ze hiel mijn vinger stevig vast”, vertelt ze in een interview aan Action News Jax. “Ik had iets van ‘o jee, ik neem haar mee naar huis.’”

Lees ook:
Moet Nederland stoppen met het adopteren van kinderen uit het buitenland?

Tweelingzusje

Delilah had gebroken botten, een schedelbasisfractuur en was zwaar ondervoed. Ze was zo ernstig mishandeld dat ze niet kon zitten en haar flesjes kon vasthouden. Nadat Jess een verzoek had ingediend voor adoptie kreeg ze te horen dat Deliliah nog een tweelingzusje heeft. Ook zij was er slecht aan toe en werd er voor haar een adoptiegezin gezocht. De verpleegkundige twijfelde geen moment en adopteerde haar ook.

“Ze hebben samen zoveel meegemaakt Het zijn nu compleet andere kinderen. Als je ze had gezien op het moment dat ik ze voor het eerst zag, zou je verbaasd staan.”

De tweeling is inmiddels twee jaar en voelt zich al aardig thuis bij Jess. “Ik hoop dat als mensen mijn verhaal horen dat ze meer openstaan voor adoptie.”

Bron: PopSugar.com

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50