Ontroerend: vader laat eerste ontmoeting met babydochter zien

Ontroerend: vader laat eerste ontmoeting met babydochter zien

Dít is zo’n mooi moment om te zien: het moment dat je als vader je dochter voor het eerst ziet. Vader Ben Ptashinsky en zijn man deelden dit moment op TikTok en gingen compleet viraal.

Ben en zijn echtgenoot adopteerden in 2018 hun dochter Charlotte. Van de biologische moeder hadden ze toestemming om bij de geboorte aanwezig te zijn. Het moment dat ze hun dochter voor het eerst zien hebben ze nu op TikTok gedeeld. En de video ging in mum van tijd viraal. De video is inmiddels ruim 17 miljoen keer bekeken.

@equity.ben

I was able to be at the birth of my daughter. That moment I knew parenthood was thicker than blood ##parenthood ##gaydad ##gaydads ##acceptance ##equityben

♬ Home - Edith Whiskers

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal was hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders. Naast haar freelance redactiewerkzaamheden is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50