Ontroerend: pasgeboren tweeling omhelst elkaar na maand scheiding

Ontroerend: pasgeboren tweeling omhelst elkaar na maand scheiding
  • in Baby
  • 1
  • 2382
  • 11/03/2019

Ze waren nog net geen 29 weken toen ze ter wereld werden gebracht wegens medische complicaties. Toen ze elkaar na een scheiding van bijna een maand weer zagen, omhelsden ze elkaar meteen!

Moeder Ann Le en haar partner verwachtten een momo-tweeling. Dat betekende dat er een grotere kans is op medische complicaties. Bij een momo-tweeling heeft elk kind een eigen vruchtzak, maar delen wel de placenta. Dit soort tweelingen komt zelden voor en heeft een groter risico op complicaties.

Lees ook:
11 slimme parenting hacks en tips voor ouders van een tweeling

Apart

Ann werd bij een zwangerschap van 26 weken opgenomen in het ziekenhuis om de zwangerschap beter in de gaten te kunnen houden. Het was de bedoeling dat de tweeling na 32 weken via een keizersnede ter wereld zou komen, maar het liep anders. Er traden complicaties op en daarom werd de tweeling van bijna 29 weken eerder ter wereld gebracht. Ze werden apart naar intensive care gebracht.

Na bijna een maand werd de tweeling herenigd en dat resulteerde in onderstaande foto, die de moeder op haar Instagram deelde: een omhelzing!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50