Ontroerend: ode aan overleden baby van tweeling

Ontroerend: ode aan overleden baby van tweeling

Een pasgeboren babymeisje dat naast haar kijkt waar een leeg wiegje met een blauw dekentje en engelenvleugels staat. Het lege wiegje symboliseert haar overleden tweelingbroertje… Deze ontroerende foto gaat op dit moment compleet viraal.

De moeder van de tweeling, Heather Bowman, vindt het belangrijk om erover te praten en ook om zich niet de enige te voelen wie dit is overkomen.

Lees ook:
Ontroerende foto: pasgeboren jongetje naast as tweelingbroer

Fotoshoot

Heather benaderde fotografe Jessica Young toen ze zwanger was van de tweeling. Maar het jongetje, James, was bij een zwangerschap van 18 weken overleden. Ze maakte zich zorgen om de andere helft van de tweeling, het meisje Leti. Gelukkig kwam ze na 36 weken gezond ter wereld. Toen ze de fotoshoot hadden gepland, opperde Jessica het idee om een ode aan James te brengen.

Heather vond dat een mooi idee. Het was niet de eerste keer dat ze een kindje verloor en ze door een foto te herinneren was belangrijk voor haar. “Ze bestaan. Ze zijn mijn baby’s.”

Inspiratie

Jessica putte inspiratie uit foto’s die andere ouders hadden laten maken nadat ze ene kindje waren verloren. Ze vond het een mooi idee om de dekentjes met elkaar te verweven om de band van de tweeling te symboliseren.

Toen Heather het resultaat zag, barstte ze in tranen uit. “Het was prachtig!”

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

10 leden zijn nu online
Aanmelden