Oma haakt ruim 2.000 mutsjes voor pasgeborenen

Oma haakt ruim 2.000 mutsjes voor pasgeborenen

Na haar pensioen had ze zeeën van tijd over, dus begon ze op aanraden van haar dochter te haken. En niet zomaar, ze begon mutsjes te haken voor pasgeborenen. Het zijn er inmiddels ruim 2.000!

De 80-jarige Doris Bender wilde haar tijd nuttig besteden na haar pensioen. Ze was op zoek naar een hobby. Op aanraden van haar dochter begon ze met haken. Nu kun je natuurlijk van alles haken, maar Doris wilde haken met een doel. Ze nam contact op met het dichtstbijzijnde ziekenhuis en inmiddels heeft ze talloze mutsjes gehaakt voor pasgeboren baby’s.

Lees ook:
Opa bezoekt te vroeg geboren baby's in ziekenhuis

Ontmoeting

Ze doet het nu al ruim drie jaar, maar ze had tot nu toe nog geen baby met haar mutsje gezien, tot afgelopen maand. Op Valentijnsdag ontmoette ze de tweeling Macie en Alina. Ze mocht ze in haar armen houden terwijl de meisjes een wit en een roze mutsje van Doris op hun hoofdje hadden.

Het ziekenhuis is dolblij met de mutsjes van Doris!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50