Oeps! Het Witte Huis had last van jongste indringer ooit

Oeps! Het Witte Huis had last van jongste indringer ooit
  • in Peuter
  • 0
  • 569
  • 20/04/2023

Onlangs had het Witte Huis wel heel bijzonder bezoek; een nieuwsgierige peuter die zich had binnengelaten door zichzelf door de hekken te wurmen. De ouders waren het peutertje kwijt, niet wetende dat hun kindje op zo'n bijzondere plek terecht was gekomen. 

Witte Huis 

Dat je lopende peuters altijd in de gaten moet houden weet elke ouder. Als ze eenmaal kruipen of hun eerste stapjes zetten, gaan ze hun eigen weg. Één keer omkijken en je bent ze uit het oog. Zoiets gebeurde ook bij een gezin in Washington. Hun peutertje liep weg maar hij belandde wel op een hele bijzondere plek; het Witte Huis. De peuter wist zichzelf door de spijlen van de hekken te wurmen en kreeg toen toegang tot het terrein van het Witte Huis. Agenten die het Witte Huis beveiligden, hadden het al gauw door en haalden het nieuwsgierige peutertje op om hem naar zijn ouders te brengen. Na een korte ondervraging kon het gezin gewoon weer rustig verder.  

Ben je benieuw naar de foto van het kindje achter het hek? Klik dan hier om de foto te zien. 

Beveiliging 

Het Witte huis is goed beschermd met beveiligingssystemen en agenten die het terrein in de gaten houden. Het hek om het Witte Huis is nog niet zo lang geleden verhoogd naar 3,96 meter omdat er meerdere pogingen tot inbraak gedaan werden. Daarentegen is de ruimte tussen de palen van het hek juist breder geworden met een centimeter. Hier paste de peuter dus tussen en kon daarom het terrein op lopen.   

Ben jij je peuter wel eens uit het oog verloren? 

Lees ook:

Lastig, maar dit hoort nu eenmaal bij je leven met een peuter
Oproep: Dit ga ik nooit meer doen met mijn peuter

Bron: Huffpost

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50