Oproep: dit ga ik nooit meer doen met mijn peuter 

Oproep: dit ga ik nooit meer doen met mijn peuter 
  • in Peuter
  • 0
  • 1303
  • 12/01/2023

Soms denk je dat je een goed idee hebt om samen met je peuter te doen, maar is het moment daar denk je: 'Dit ga ik dus nóóit meer doen!’ Wij zijn benieuwd of jullie ook zulke situaties hebben meegemaakt. 

Glitter

Ik dacht: “Leuk, gezellig knutselen met mijn kleine”. Op de opvang hoorde ik dat ze het geweldig vond om te doen. Dus ik aan de slag met kerstkaarten. Daar hoort dus glitter bij. Heel slecht plan, want binnen no time zaten zij en het hele huis onder de glitter! Verschrikkelijk!

Binnenspeeltuin

Of die ene keer met mijn oudste: dat ik dacht dat het een goed idee was om naar een binnenspeeltuin te gaan. Reuze spannend zo'n eerste keer. Al bij binnenkomst wist ik dat dit een enorme vergissing was. Het was knetterdruk. Alle tafels en stoeltjes waren bezet dus moesten we onze spullen op de grond neerleggen. Terwijl hij de tijd van zijn leven had, werd ik horendol van de drukte en kreeg ik koude billen van het op de grond zitten. Eens maar nooit meer voor mij. Hij kon gelukkig vaker met vriendjes of vriendinnetjes mee.

Oproep 

Heb jij ook van die situaties meegemaakt met je peuter die je nooit meer wilt meemaken? Bijvoorbeeld naar een voorstelling waar je redelijk wat geld aan kwijt was, maar waar je peuter na drie minuten al genoeg van heeft? Of dat ene momentje dat je ze alleen laat, en ze ontdekken waar de stiften liggen, je weet wel: die permanent blijven zitten... 

Wij horen graag jouw (achteraf) grappige, gênante, vervelende, nooit meer te vergeten momenten die je met je peuter hebt meegemaakt voor een leuk artikel. Reageer hieronder, via onze sociale mediakanalen of via info@babybytes.nl o.v.v. peuter. 

Lees ook:

Zo grappig: de logica van een peuter
Illustraties van een moeder en haar peuter

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50