Nooit meer een bad hair day door deze trend

Nooit meer een bad hair day door deze trend

Als moeder heb je nou eenmaal eens (of meerdere keren) per week een bad hair day. Was het vroeger vanzelfsprekend om je haar lekker te wassen en föhnen, nu valt deze luxe behandeling onder qualitytime met jezelf. En laat dat nou precies altijd op het laatste plekje van je to-do lijst komen. Heb jij ook wel eens een bad hair day? Dan komt deze trend als geroepen.

Bad hair day of niet, sjaaltjes in je messy hair zijn helemaal hip. Je hoeft alleen maar een ouderwetse staart of knot te maken, daar een sjaaltje omheen te binden et voila! Je kunt het ook tot een hoger niveau tillen en je haar invlechten met het sjaaltje erin. Hoe dan ook, niemand heeft door dat je een bad hair day hebt, jij bent gewoon hartstikke hip!

Wat vind jij van deze trend?

Beeld: Pinterest.

Tags: Beauty, Haar

Laura Saija is online redacteur bij BabyBytes. Ze woont samen met haar vriend Toby en hun baby Rosie (december 2017) in Amsterdam. In haar dagelijkse leven probeert ze een balans te vinden tussen het moederschap, haar relatie, vriendinnen én carrière. Volg Laura ook op Instagram.

Reageer op dit artikel

reacties (4) Stuur een bedankje


 • Nx4

  ik zie dit ook niet als een trend, ik doe dit al.jaren bij me zelf en bij de kinderen en niet alleen op een bad hair day

 • MaaikeT2

  Leuk! Gaan we morgen meteen doen!

 • Soccer-Mom

  Trend? Hoezo? In de jaren 50 van de vorige eeuw droegen de vrouwen al sjaaltjes in hun haar.

 • wish2bmom88

  Kan er verder ook niets over vinden, behalve dat het in 2015 “hot” was...

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50