Nobele daad: steward redt moedermelk

Nobele daad: steward redt moedermelk

Als je hebt gekolfd dan weet je dat het soms moeilijk kan zijn om genoeg te kolven. Dus als je per ongeluk je kostbare gekolfde melk vergeet mee te nemen, dan kun je wel in huilen uitbarsten…

Zo ook Rachel Cohn Braverman. Ze was met haar gezin op vakantie geweest naar Disney met haar man en oudste kinderen. De jongste van vier maanden bleef bij oma. Tijdens de vakantie kolfde Rachel trouw en ze had behoorlijk wat moedermelk in de koeling gezet voor thuis.

In het vliegtuig terug naar huis had ze de gekolfde melk in een koeltas onder de stoel voor haar gezet.

Lees ook:
Net een sprookje: adoptie na ontmoeting in het vliegtuig

Vergeten!

“Echter, we hadden verschrikkelijk veel handbagage bij ons en natuurlijk nog onze drie kinderen. Ik liet de melk bij het verlaten van het vliegtuig op het veilige plekje achter.”

Rachel kwam er pas achter toen ze thuis de melk in de koeling wilde zetten. Ik kan nogal stoïcijns reageren, maar door de Disney-vermoeidheid en het realiseren dat ik de melk was vergeten, barstte ik in tranen uit.” Haar man probeerde haar te troosten en ze gingen verder met de dag… het was tenslotte Moederdag.

Gevonden

Maar het zou een prachtige Moederdag worden, want haar man ontving een berichtje op zijn telefoon: een steward van United had de moedermelk gevonden.

Nadat het gezin uit het vliegtuig was gestapt, was de steward, Jeff Nowotny, het vliegtuig ingestapt en had de kostbare moedermelk onder de stoel aangetroffen.

Rachel: “Ik belde hem op en het onmogelijke was mogelijk: hij had mijn melk gered!”

De steward vertelde dat ze zich geen zorgen hoefde te maken en dat hij de melk koel had gehouden. En het werd nog beter, want hij bood aan om de melk bij Rachel langs te brengen als hij klaar was met zijn vlucht.

“Ik was stomverbaasd”, zegt Rachel. “En dat ben ik nog steeds.”

Als dit geen goede daad is!

Bron: LoveWhatMatters

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50