Net een sprookje: adoptie na ontmoeting in het vliegtuig

Net een sprookje: adoptie na ontmoeting in het vliegtuig
  • in Moeder
  • 2
  • 5000
  • 21/04/2018

Stel je voor: je zit in het vliegtuig en je raakt in gesprek met degene die naast je zit. Je gesprekspartner is hoogzwanger en vertelt over de moeilijke situatie waarin ze zit. Tien dagen later besluit je haar baby te adopteren…

Dat overkwam Temple Phipps, meldt Nieuwsblad.be. In het vliegtuig raakte ze aan de praat met de hoogzwangere Samantha Snipes. Samantha vertelde dat ze eigenlijk niet op die vlucht moest zitten, maar dat ze hem toch had genomen omdat ze zo snel mogelijk weg wilde van de vader van haar kind. Ze vertelde hoe slecht de relatie was en dat ze onverwacht zwanger was geraakt. De jonge vrouw liet merken dat ze bang was dat ze het kindje niet alles kon bieden wat ze graag zou willen. Uiteindelijk bekende Samantha dat ze er zelfs over na zat te denken om haar kind te laten adopteren…

Lees ook:
Ontroerend: verpleegkundige adopteert zwaar mishandelde tweeling

Klik met elkaar

Temple werd getroffen door het schrijnende verhaal. Tijdens de hele vlucht ontfermde ze zich over Samantha en hadden de twee echt een klik.

Drie dagen na de bevalling nam Samantha weer contact met Temple op en vroeg of ze langs wilde komen. “Dat deed ik natuurlijk meteen”, vertelt Temple aan een lokale zender. Samantha had een zeer belangrijke vraag aan Temple. “Ik denk dat jij de moeder moet zijn”, was Samantha’s boodschap.

Geadopteerd

Inmiddels is baby Vaughn Preston Phipps tot grote blijdschap van Samantha door Temple geadopteerd. “Het was doodeng, maar het was de beste keuze die ik kon maken.” Ondertussen is Samantha verhuisd en woont ze in de buurt van Temple en Vaughn en maakt ze zelfs deel uit van het gezin.

En ze leefden nog lang en gelukkig…

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50