Nieuwslezeres slaat terug vanwege commentaar op haar zwangere lichaam

Nieuwslezeres slaat terug vanwege commentaar op haar zwangere lichaam

Elke ochtend staat Kristen Nicole in alle vroegte op om haar werk als nieuwslezeres van het programma Good Day Chicago bij de Amerikaanse zender FOX Station WFLD zo goed mogelijk te doen. Normaal gesproken krijgt ze regelmatig positieve reacties van kijkers over haar werk, maar nu ze acht maanden zwanger is, krijgt ze ook negatieve mailtjes. Tijd om terug te slaan!

Kristen kreeg uitgebreide mails over de keuze van haar ‘zwangerschapskleding’. “Ik was verbaasd dat iemand de tijd neemt om zo’n negatieve mail te schrijven”, vertelt ze aan Today Style. Ze raakte behoorlijk geïrriteerd over de mails. “Maak jezelf eens nuttig en doe een goede daad: geef iemand een keer een compliment.”

Lees ook:
Alles wat je wilt weten over positiekleding

Negatieve reacties op jurk

De negatieve reacties volgden na het dragen van een jurk die ze al vaker had gedragen tijdens een uitzending. Maar nu ze acht maanden zwanger is, gaf de jurk aanleiding tot negatieve reacties. “Ik was even van mijn voetstuk gebracht”, zegt Kristen.

Watermeloen

Eerder deze zomer kreeg een collega-nieuwslezeres uit Georgia een voicemail waarin werd gezegd dat het net leek of ze een watermeloen onder haar te strakke outfits droeg. Een collega van Kristen vroeg hoe zij zou reageren als ze zo’n opmerking zou krijgen. Toen dacht Kristen dat ze het waarschijnlijk zou negeren, maar nu zelf heeft ervaren hoe het is om negatieve reacties te krijgen op je zwangerschapskleding, reageert ze toch anders.

Ze moest er even over nadenken, maar plaatste toch een bericht op Facebook over het negatieve commentaar dat haar toch behoorlijk raakte. Hierin is ook te zien dat ze de jurk waar het om gaat vaker heeft gedragen, ook toen ze nog niet zwanger was:

Wat vind jij: kan ze de jurk nog dragen nu ze zwanger is?

Chantal is voormalig online redacteur bij BabyBytes.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009).

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50