Nieuwe trend: speelgoedvis die je baby lekker laat slapen

Nieuwe trend: speelgoedvis die je baby lekker laat slapen
  • in Baby
  • 0
  • 6983
  • 29/06/2021

Normaal gesproken is deze speelgoedvis een leuk speeltje voor katten, maar baby’s hebben er ook heel veel baat mee. Vooral ouders die een baby hebben die moeite heeft met in slaap vallen is dít ideaal!

De ‘dancing fish’ is op TikTok een nieuwe hype geworden onder oververmoeide ouders, want de speelgoedvis blijkt een ideale manier te zijn om je baby in slaap te sussen.

Lees ook
Gááp: hopelijk helpen deze tips als je baby niet wil slapen

Hoe werkt het precies?

De vis maakt een spartelende beweging met zijn staart. Dus hoe gaat dat precies in zijn werking?

Bind met een luierdoek de vis op de rug van je baby en de vis maakt een geruststellend klopje op de billen van je kind. Eenmaal in slaap doe je de vis weer uit.

Let op: in de video zie je een baby op zijn buik slapen, maar het is veel veiliger als je baby op zijn rug slaapt. Lees hier waarom.

Bron: HLN.be

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50