Nieuw record: vrouw bevalling van 10 gezonde kinderen!

Nieuw record: vrouw bevalling van 10 gezonde kinderen!

Hadden we het onlangs nog over een Malinese vrouw die bevallen was van een gezonde negenling, nu is er een nieuw record gevestigd! Want een vrouw uit Zuid-Afrika is onlangs bevallen van maar liefst 10 gezonde kinderen!

Het is niet de eerste keer dat Gosiame Thamara Sithole en haar echtgenoot ouders zijn geworden van een meerling. Ze hebben al een tweeling. Nu komt er een tienling bij, bestaande uit zeven jongens en drie meisjes.

Lees ook
Wow! Vrouw bevallen van een gezonde negenling!

Keizersnede

Gosiame wist niet dat ze tien baby’s zou krijgen. De dokter had gezegd dat het om een zesling zou gaan, later werd dit bijgesteld naar een achtling. Toen er op de echo nóg eens twee extra hartjes werden gezien, is besloten tot een keizersnede. De baby’s zijn twee maanden te vroeg geboren, maar gelukkig maakt iedereen inclusief de moeder het goed!

Bron: Lindanieuws.nl

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • Shrimp

    Wow ons lichaam is echt een wonder. Alleen al het vel!

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50