Nicole Kidman had graag meer kinderen gewild

Nicole Kidman had graag meer kinderen gewild

Actrice Nicole Kidman heeft van een ding spijt: ze had graag veel meer kinderen gewild. Kidman heeft vier kinderen; twee met haar ex-man Tom Cruise en twee met haar huidige echtgenoot Keith Urban.

In een recent interview in het magazine Marie Claire Australië zegt de actrice: “Ik had graag meer kinderen gewild, maar die keuze was niet aan mij. Ik had er wel tien willen hebben!”

Lees ook
Nicole Kidman had een buitenbaarmoederlijke zwangerschap

Moederrol

Maar ze staat niet al te lang stil dat dat niet is gelukt. In plaats daarvan geniet ze van haar moederrol in het leven van anderen. “Ik heb me erbij neergelegd, want ik mag over andere kinderen moederen. Ik heb zes nichtjes en neefjes, en ik bij peetmoeder van twaalf kinderen. Ik vind het heerlijk om te moederen, ik houd van kinderen: ze zijn wispelturig, grappig, en eerlijk.”

Eerder ontmoet

In een eerder interview liet Kidman al weten dat zei en haar huidige man Keith Urban elkaar het liefst eerder hadden ontmoet. Het stel trad in 2016 in het huwelijk, maar als ze elkaar eerder waren tegengekomen dan hadden ze vast en zeker tien kinderen gehad.

Bron: Today.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal was hoofdredacteur BabyBytes a.i. tijdens het zwangerschapsverlof van Laura.

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders. Naast haar freelance redactiewerkzaamheden is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

4 leden zijn nu online
Aanmelden