Nicole Kidman had een buitenbaarmoederlijke zwangerschap

Nicole Kidman had een buitenbaarmoederlijke zwangerschap

In een interview in het blad Tattler zegt actrice Nicole Kidman dat ze tijdens haar huwelijk met acteur Tom Cruise een buitenbaarmoederlijke zwangerschap en een miskraam had.

Het is meer dan 25 jaar geleden dat het gebeurde, maar de pijn is nog duidelijk aanwezig. In het interview vertelt ze openhartig over het verdriet na het verlies van haar eerste kind op 23-jarige leeftijd. Volgens de actrice rust er nog steeds een taboe op dit onderwerp.

Lees ook:
Wat je wel en niet moet zeggen tegen iemand die een miskraam heeft gehad

Buitenbaarmoederlijke zwangerschap

Toen ze net was getrouwd met Cruise raakte ze al snel zwanger. Het bleek helaas een buitenbaarmoederlijke zwangerschap te zijn. Aan het eind van de relatie raakte ze weer zwanger maar die eindigde tot hun grote verdriet in een miskraam.

Groot verdriet

“Ik weet hoe dat verlangen voelt. Dat verlangen. Het is een groot, pijnlijk verlangen. En dat verlies! Het verlies na een miskraam wordt niet vaak genoeg besproken. Het is een intens groot verdriet voor vrouwen.”

Uiteindelijk adopteerde ze samen met haar ex twee kinderen. Met haar tweede man, zanger Keith Urban, kreeg ze twee dochters. De jongste kwam via een surrogaatmoeder ter wereld.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50