Nederlandse vrouwen hebben vaak kritiek op kledingkeuze partner

Nederlandse vrouwen hebben vaak kritiek op kledingkeuze partner

Kleine kans dat jouw vent in een lelijke broek rondloopt, want daar heb jij waarschijnlijk al een stokje voor gestoken. Als het om mode advies gaat, geven Nederlandse vrouwen graag hun ongezouten mening. Maar liefst driekwart van de vrouwen heeft wel eens kritiek op de outfit van hun partner. Mannen zijn minder kritisch: 37% voorziet hun partner geregeld van modeadvies.

Kritisch

Panelwizard vroeg in opdracht van Acties.nl 1066 volwassen Nederlanders met een vaste relatie naar hun waardering voor de kledingkeuze van hun wederhelft. Daaruit blijkt dat de dames beduidend kritischer zijn dan mannen.

Schamen

Een kwart van de Nederlandse vrouwen (26%) schaamt zich zelfs voor kleding partner. Zelf ontvangen we liever geen kritiek van onze wederhelft, 39% van de Nederlandse vrouwen vindt het vervelend als hun partner iets aan te merken heeft op hun kledingkeuze. Onder mannen geldt dit slechts voor een vijfde van alle respondenten.

Bemoeien

Een groot gedeelte van de ondervraagde vrouwen bemoeit zich actief met de kledingkeuze(s) van hun partner. Zo stelt maar liefst zestig procent van alle Nederlandse vrouwen dat ze hun liefde ooit hebben hebben behoed voor een modeblunder.

Bemoei jij je wel eens met de kledingkeuze van je partner?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


  • Ashleyjessy

    Mijn partner heeft toevallig een ERG goed gevoel voor mode ! Geen last van dus 😅☺️

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50