Na tien jaar eindelijk in verwachting van… een vierling!

Na tien jaar eindelijk in verwachting van… een vierling!
  • in Overig
  • 1
  • 9197
  • 27/07/2017

Maar liefst tien jaar lang probeerden Allyson en Tony Ponto om een kind te krijgen. En nu na tien jaar kregen ze een in één keer een groot gezin. Ze krijgen namelijk... een vierling!

Na vier miskramen gebeurde er na een succesvolle IVF-procedure een wonder voor het stel: ze hoorden tijdens de eerste echo maar liefst vier hartjes kloppen!

Lees ook:
Kans van 1 op 67 miljoen: vrouw verwacht identieke vierling

Na alle teleurstellingen was Allyson voorbereid op een teleurstelling of dat er iets fouts zou worden ontdekt. “Toen ik de hartjes zag kloppen, begon ik te huilen. Het enige wat ik wilde was een kans om moeder te worden”, vertelt ze aan US Magazine.

Vier meisjes

Inmiddels is het stel vader en moeder van vier prachtige meisjes. Op 4 juli werden na een zwangerschap van 32 weken Olivia Susan, Anna Louise, Morgan Price en Carolyn Grace geboren via een keizersnede. In slechts vier minuten kwam de vierling ter wereld. Olivia en Anna zijn een eeneiige tweeling.

“Ik moest huilen zodra ik een van de meisjes hoorde huilen. Tony beschreef wie er uit kwam en ik luisterde. Vier verschillende keren en het was het mooiste geluid dat ik ooit in mijn leven heb gehoord.”

Facebookpagina

Omdat een vierling behoorlijk in de kosten kan oplopen hopen ze via hun site donaties te kunnen krijgen om babyspullen te kunnen kopen. Op Allysons Facebookpagina, 4 Peas in a Ponto, deelt ze haar ervaringen.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50