Must-have voor elke zwangere: de Relax Mama! Zwangerschapskalender

Must-have voor elke zwangere: de Relax Mama! Zwangerschapskalender

Wat heeft íedere zwangere echt nodig? Een kast vol joggingbroeken, een levensgrote voorraad chocolade en websites, boeken, tijdschriften en andere vormen van lectuur over zwangerschappen en baby's. 

BabyBytes voorziet voor een groot deel in die laatste behoefte met een zee aan informatie en herkenbare artikelen. Ook kunnen wij je iedere week op de hoogte houden van de zwangerschapsweken. Toch merkte ik tijdens mijn eigen zwangerschappen dat ik nooit genoeg had aan dit soort interessante informatie. En al helemaal niet aan informatie die leuk geschreven en vormgegeven was.

Op je nachtkastje

Ik weet dan ook zeker dat ik DOLgelukkig was geweest als ik tijdens mijn zwangerschappen de Relax Mama! Zwangerschapskalender in mijn handen had gehad. De kalender is te gebruiken vanaf week 1 van je zwangerschap, al is hij ook gewoon heel erg tof om door te bladeren als je al verder bent. Hij heeft een ringbandje en is handig rechtop op je bureau of je nachtkastje te zetten. Iedere week kan je een bladzijde omslaan waar een leuke - herkenbare! - tekening op staat en/of een stukje informatieve, en erg leuk geschreven, tekst op staat.

Een voorbeeldje:

Week 1: we zijn onderweg:

Week 5: Leer deze vast uit je hoofd...

Week 28: je kan maar beter voorbereid zijn!

Week 37: Haha, zo voelde ik me inderdaad ook...

Ik ben fan van de leuke tekeningen en teksten en vind het hele idee van een kalender tijdens je zwangerschap ook gewoon heel gaaf! Ik ben niet zwanger en zal dat waarschijnlijk ook niet meer worden, maar iedere vriendin die aankondigt zwanger te zijn, zal een Relax Mama! Zwangerschapskalender van mij cadeau kunnen verwachten! ;-)

Win win win!

Wij mogen drie exemplaren van de Relax Mama! Zwangerschapskalender weggeven! Wil je meedoen? Laat dan even achter (hieronder of op onze Facebook-pagina) waarom je vindt dat jij hem verdient. Je mag uiteraard ook meedoen voor een lieve, zwangere vriendin of familielid. 

Wil je hem gewoon kopen? Kan uiteraard ook, lekker makkelijk via de link hieronder! 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Betty (31) is voormalig hoofdredacteur van BabyBytes. 

Ze woont in Amsterdam, is getrouwd en moeder van een zoon (september 2014) en een dochter (mei 2016). 

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50