Moederdag: 10 x cadeautip voor elk budget

Moederdag: 10 x cadeautip voor elk budget
  • in Moeder
  • 0
  • 725
  • 12/05/2023

Moederdag is bijna aangebroken, je wilt je moeder in het zonnetje zetten en daar hoort natuurlijk ook een leuk cadeautje bij. Maar wat moet je nou kopen voor je moeder? Hieronder tien cadeautips voor elk budget!

Een sieraad

Dit kan je zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt. Er zijn gelukkig heel veel betaalbare merken die sieraren verkopen van goede kwaliteit. Wil je wat meer uitgeven? Dan kan je altijd naar een juwelier om daar een mooi armbandje voor je moeder te scoren.


Boek of tijdschrift

Houdt jouw moeder van lezen, dan is een boek een top cadeau. Hier kan ze lekker bij wegdromen en ontspannen. Kijk thuis wat voor soort boeken of tijdschriften je moeder in de kast heeft staan en wellicht vind je nog het ene boek dat ze miste. Denk hierbij ook aan hobbyboeken, zoals kookboeken, tuinierboeken of tekenboeken.

 

Maak zelf een cadeau

Als je een beetje creatief bent aangelegd is het leuk om iets handgemaakts te geven. Op onze Pinterest staan genoeg leuke ideeën voor het zelf maken van een Moederdagcadeau, dit is ook leuk voor kinderen. Wellicht krijg je inspiratie!

 

Edelsteen

Edelstenen zijn niet alleen maar kleurrijke stenen maar brengen ook een verhaal met zich mee. Zo kan je een mooie rozenkwarts geven die voor de liefde tussen jou en je moeder staat of een mooie paarse amethist, die voor innerlijke rust en ontspanning staat. Zo is er vast wel een steen die bij het karakter van je moeder past. Er zij ook edelstenen te vinden in een vorm van een sieraard.


Nagellak

Mooie verzorgede nagels wil elke moeder. Je kan een mooi nagellak kleurtje cadeau doen of misschien wel een nieuwe gelnagellak set. Is jouw moeder ongeduldig en houdt ze niet van lang wachten. Kijk dan eens naar nagelstickers. Dit zit er in no-time op. 


Verzorgingsproducten

Een fijne (anti-aging) dagcrème of een lekkere bodyolie doet het altijd goed bij moeders. Kijk welke merken je moeder op haar make-up tafel heeft staan om iets te kopen wat in haar smaak valt. Of maak gebruik van de fijne verzorgingspakketten die tijdens Moederdag bij bijvoorbeeld de drogist voor een mooie prijs verkrijgbaar zijn.


Een activiteit

Geef een activiteit cadeau, hoe leuk is het om een herinnering als cadeau te geven. Je zou bijvoorbeeld samen een high tea kunnen doen, of een dagje naar de spa om de chaos te ontglippen. 


Geurkaars

Een geurkaars is een ideaal cadeautje. Het huis gaat heerlijk ruiken en het staat gezellig en knus. Er zijn geurkaarsen in verschillende prijsklassen verkrijgbaar, maar er zijn genoeg geurkaarsen die heerlijk ruiken én aardig zijn voor je portemonnee. 


Fotoboek 

Hoe leuk is het om alle mooie herinneringen bij elkaar te voegen in een fotoboek. Zoek de leukste of misschien wel gekste foto’s uit van jou en je moeder, en plak deze in een fotoboek. Tegenwoordig kan je ook makkelijk online een fotoboek maken!


Chocola

Liefde gaat door de maag toch? Verras je moeder met een heerlijke Moederdag chocoladereep of een lekker doosje bonbons!


Wat ga jij geven aan je moeder?

Lees ook:

Moederdag is niet voor iedereen een feest 
Wat een mooi Moederdagcadeau: een fotocollage

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50