Wat een mooi Moederdagcadeau: een fotocollage

Wat een mooi Moederdagcadeau: een fotocollage

Wie wil er in het babybytes-testpanel om het samenstellen van fotocollages uit te testen? Dat wilden er héél veel! Lezeres Joyce was een van de uitverkorenen en ging meteen aan de slag!

Zo’n prachtige herinnering aan je muur die je helemaal zelf hebt gemaakt? Is dat ingewikkeld? Is dat moeilijk? Babybytes mocht lezeressen uitnodigen om het uit te testen bij IXXI, waar je je persoonlijke wanddecoratie in en mum van tijd thuis aan de muur kunt hangen. Een van de gelukkigen was Joyce!

‘Foto’s uitzoeken nam meeste tijd in beslag’

Wauw! wat ontzettend gaaf, ik mocht een IXXI-wanddecoratie via babybytes testen. Ik kon niet wachten om mijn bestelling te plaatsen! Ik besloot om een wandecoratie te bestellen met foto's van ons dochtertje (en ons zelf) voor aan de keukenmuur.

Als allereerste ging ik even spieken op de website. Daar kun je veel voorbeelden vinden en inspiratie opdoen. Heel prettig, want zo krijg je een goed beeld van wat je mooi vindt of wat je wilt gaan creëren.

Daarna koos ik mijn favoriete foto's uit en plaatste ik deze in een album op mijn bureaublad. Onze baby is pas zeven maanden, maar wat betreft de hoeveelheid foto’s lijkt het wel alsof ze al zeven jaar is! Dus dat nam de meeste tijd in beslag van het gehele bestelproces! Toen ik uiteindelijk een selectie had gemaakt, opende ik de website opnieuw en koos ik ervoor om een collage IXXI collage te maken van het formaat 120 x 100 cm.

IXXI

Bestelproces

Het bestelproces was erg prettig doordat je de wanddecoratie met de vakjes te zien krijgt. Je ziet dus meteen het eindresultaat. Je kunt de foto's die je hebt geüpload op elke gewenste plek slepen. Of het nu een groot of klein vak is: je kunt heel makkelijk zien wat voor jou de beste combinatie is.

Het duurde even voordat ik het slepen en selecteren onder de knie kreeg, maar eenmaal op gang was ik de koningin van filters, formaten en afmetingen. Wat ook zo leuk is, is dat je zelfs leuke teksten bij de foto’s kunt plaatsen, maar aangezien ik al zoveel foto’s had gekozen, werd mij dat iets te veel.

Wat een plezier om zoiets moois te maken! Daarnaast werd ik ook verrast door een andere 'feature': zo kun je heel gemakkelijk onderdelen van je huidige IXXI in een nabestelling vervangen! Hoe ideaal! Zo kun je eindeloos blijven variëren. 3, 2, 1: bestelling afgerond! Wat spannend! Daarna nog drie nachtjes slapen voordat ik mijn kunstwerk binnen zou krijgen.

Klein pakketje?

Donderdag verraste de postbode met een klein pakketje. Hoe kon zo'n groot kunstwerk in zo'n compact doosje zitten? Geduldig opende ik mijn pakket en wat was ik blij met mijn keuze!

Het ophangen en in elkaar zetten is heel makkelijk, een kind kan de was doen!

Eenmaal opgehangen, kijk ik met veel plezier en trots naar deze mooie wanddecoratie. Dit is bovendien ook een ontzettend leuk cadeau voor Moederdag of Vaderdag!

Kortingscode

Wil jij voor Moederdag, een verjaardag of gewoon omdat het super mooi is een IXXI bestellen? Bestel nu jouw persoonlijke wanddecoratie met 15% KORTING. Deze code: 'Babybytes15' is geldig t/m 30 juni 2018 en geldt alleen op IXXI’s met eigen beelden.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50