Moeder van drieling eerlijk over postpartum lichaam

Moeder van drieling eerlijk over postpartum lichaam

Herinner je je de foto’s van de Noorse Maria nog? Die samen met haar Deense man een drieling op komst had. Nou, ze zijn allemaal gezond en wel geboren. Op 12 september kwamen Iben, Filip en Agnes ter wereld.

Realiteit

Net als tijdens haar zwangerschap heeft Maria foto’s gedeeld, die erg realistisch weergeven wat drieling met je lichaam doet. De foto’s laten zien hoe haar buik eruit ziet weken na de bevalling.

Weinig verandering

Op de eerste foto zien we Maria een week na de geboorte en op de tweede foto vier weken daarna. Haar buik is nog niet veel minder geworden: “Ik heb nog steeds een gek hangend buikje en vind het verrassend dat het nog niet minder geworden is. Ik ben een beetje teleurgesteld en niet blij om deze foto te delen. Gelukkig doet het litteken van de keizersnede een stuk minder pijn en voel ik me steeds meer mezelf”, aldus Maria.

Een week postpartum

Vier weken postpartum

Wat vind jij van de foto's van Maria's buik?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50