Zo zie je eruit als je zwanger bent van drieling

Zo zie je eruit als je zwanger bent van drieling

Als je drie kindjes in je buik hebt dan kun je je wel voorstellen dat dat een flinke zwangerschapsbuik is. De Noorse Maria en haar Deense man verwachten 12 september een drieling die via een keizersnede zal worden geboren. Via haar Instagram-account kun je haar zwangerschap volgen.

Ze hebben al een zoon van twee jaar en heel snel wordt hun gezin uitgebreid met twee meisjes en een jongen. Er is gekozen voor een keizersnede omdat een natuurlijke bevalling te riskant zou zijn voor het derde kindje, meldt de Belgische nieuwssite Het Laatste Nieuws.

Lees ook:
Wat doe je met een gelijktijdig huilende drieling?

'Het grote wachten is begonnen'

Op haar Insta kun je zien hoe haar buik is gegroeid. Op dit moment is ze 34 weken zwanger en haar laatste dagen voor de keizersnede laat Maria weten dat ze haar tijd nu voornamelijk liggend op de bank doorbrengt. “Het grote wachten is begonnen. Dit ben ik voor het grootste deel van de dag: tv series, podcasts, slapen, mijn telefoon checken enz. Met schoppende baby’s, maagzuur en harde buiken. Goed om te weten dat er nog vier dagen te gaan zijn en dat ik de komende 18 jaar geen tijd heb om me te vervelen”, postte ze een paar dagen geleden.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (7) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50