Moeder ontroerd door lieve woorden partner over haar autistische zoon

Moeder ontroerd door lieve woorden partner over haar autistische zoon
  • in Moeder
  • 0
  • 3857
  • 13/10/2017

Ellie Whetzel had zich erbij neergelegd dat het moeilijk zou zijn om een nieuwe liefde in haar leven te vinden die goed met haar autistische zoon Leo zou kunnen omgaan. Toen ontmoette ze Andy en raakte ze ontroerd toen hij vertelde hoe hij hun toekomst samen met Leo voor zich zag.

Ellie maakt zich net al vele ouders zorgen om de toekomst van hun kind. Haar zorgen zijn extra groot, omdat haar zoontje autistisch is en niet praat. Toen ze haar zorgen met haar partner Andy deelde, stelde hij haar op een hartverwarmende manier gerust waardoor ze weer meer kracht en vertrouwen kreeg.

Lees ook:
Kijkgedrag kan meer zeggen over ontwikkeling autisme

Autisme

Hij zei: “Het verbaast me dat er vandaag de dag zoveel negativiteit heerst rondom autisme. Een van de mooiste dingen aan Leo is, hoe echt hij is. Als hij blij is dan laat hij je dat weten. Als hij boos is, laat hij je dat weten. Zijn emoties zijn puur en hij zal nooit doen alsof.

Het verdrietige is dat mensen dit niet als normaal beschouwen. Eigenlijk zou iedereen zo moeten zijn.”

Hij doet ertoe

“Mensen zullen zeggen dat Leo anders is. Wij kunnen omgaan met dat anders zijn. Niet iedereen zal hem begrijpen, maar dat is niet erg. En ook al zijn er in zijn leven maar twee mensen die hem kunnen raken, dan nog zal hij ertoe doen.”

Vader voor Leo gevonden

Whetzel raakte diep geroerd door de woorden van haar partner. “Ik had me er al bij neergelegd dat ik niemand zou kunnen vinden die unieke gaven van mijn zoon zou kunnen zien. Nu Andy in ons leven is gekomen, heb ik niet alleen een liefdevolle partner gevonden die me steunt, maar Leo heeft ook een vader gevonden.”

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50