Moeder haalt vlekken uit babykleding zonder schadelijke producten

Moeder haalt vlekken uit babykleding zonder schadelijke producten

Je kent het wel, een romper zit onder de spaghetti vlekken die er na een wasbeurt gewoon nog in zitten. Hoe ga je dit probleem te lijf zonder producten zoals bleek te gebruiken? Deze moeder vond dé oplossing. 

Zon

Een kersverse moeder uit het Engelse Nottingham deelde in een Facebook-groep voor schoonmaaktips een foto van rompertjes die na een dag in de zon gehangen te hebben helemaal stralend wit werden. 

Werkt het?

Andere moeders reageren op het bericht dat het trucje bij hun ook werkt. Wij hebben het nog niet uitgeprobeerd, maar gaan het zeker doen proberen. 

Heb jij wel eens van deze tip gehoord? Weet je of het werkt?

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (6) Stuur een bedankje


 • Soccer-Mom

  En, hebben jullie dit nu na al die jaren dat dit artikel oud is al uitgeprobeerd? #hoax #oldnews #fakenews

 • Shrimp

  Nou tegen die vieze gele vlekken kun je het vergeten. Met spaghetti helpt het wel goed. En niet zo fel dames 😊 Ik kom soms ook weleens achter iets wat de rest vd wereld al lijkt te weten😂

 • wish2bmom88

  Hoax

 • Nog-even!

  Zo is het! Natuurlijk bleekt de zon. Onze voorouders legden de witte was "op de bleek". Maar natuurlijk niet op de manier zoals in dit artikel wordt verondersteld

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

1 leden zijn nu online
Aanmelden