Moeder geeft maandelijks 460 euro aan kinderkleding uit

Moeder geeft maandelijks 460 euro aan kinderkleding uit
  • in Moeder
  • 12
  • 26957
  • 21/03/2017

Er is geen moeder die het niet leuk vindt om zo nu en dan lekker los te gaan in een kinderkledingwinkel. Maar er zijn moeders die het wel heel erg bont maken.

Britse moeder Laura Wright bijvoorbeeld. Ze spendeert maandelijks zo’n 400 pond (=460 euro) aan kleding, schoentjes en andere prullaria voor haar dochtertje Ella, van acht maanden oud.

Lees ook:
Waarom het VEEL duurder is om meisjes op te voeden dan jongens.

Wie denkt dat Laura vast een geldboom in de tuin heeft, heeft het mis. Bovendien hebben zij en haar man ‘gewone’ banen. Zij is hondentrimster, haar man verwarmingsinstallateur. Om Ella’s extreem dure kledingkast goed gevuld te houden, moet Laura op haar eigen spullen besparen. Zelf draagt ze namelijk geen merkkleding, al koopt ze voor haar dochter niets anders.

Complimentjes

Ondanks het hoge prijskaartje, merkt Laura trouwens niets anders aan de designerkleding van Ella. “Kwalitatief gezien vind ik de kleding niet per se beter,” zegt ze. “maar ik houd wel heel erg van de stijl. En bovendien vind ik het leuk om mijn dochter als een echt meisje-meisje op te doffen in al die prachtige kleding. Ik houd ervan als ze complimentjes krijgt.”

Wat haar man van deze hobby vindt? “Hij vindt het leuk dat Ella er altijd verzorgd uitziet. Maar mijn eigen moeder, vindt het onzin dat ik zoveel geld aan mijn dochters kleding uitgeef!” zegt Laura.

Wat geef jij maandelijks ongeveer uit aan kinderkleding?

Bron

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (12) Stuur een bedankje


  • Charhm

    Heel bijzonder dat je dat doet

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50