Moeder doet oproep om ernstig zieke zoon kaartjes te sturen voor zijn verjaardag

Moeder doet oproep om ernstig zieke zoon kaartjes te sturen voor zijn verjaardag

Omdat de 9-jarige Lorenzo erg vermoeid is, kunnen er niet veel mensen op zijn verjaardag komen. Daarom deed zijn moeder Mariëlle een emotionele oproep op Facebook: “Wij vinden het super als hij kaartjes zou kunnen ontvangen voor waarschijnlijk zijn laatste verjaardag”.

Gezondheid achteruit

De jongen wordt op 3 februari tien jaar. In 2016 werd er bij Lorenzo leukemie geconstateerd en in 2017 werd de ernstige stofwisselingsziekte X-ALD in zijn hoofd aangetroffen. Sindsdien gaat zijn gezondheid hard achteruit: “Zijn zicht gaat achteruit, eten en drinken gaat moeizaam, aan zijn rechterzijde is hij bijna verlamd, zelfstandig zitten wil niet meer. Hij moet overal mee geholpen worden”, aldus zijn moeder.

Slinger

Van alles kaartjes wil zijn moeder een mooie slinger maken voor in zijn kamer. Het bericht is inmiddels meer dan 14 duizend keer gedeeld op Facebook.

Wil je een kaartje sturen? In haar Facebookpost vind je het adres...

Tags: Ziek, Zoon

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50

3 leden zijn nu online
Aanmelden