Moeder creëert met klein budget rode loper jurken voor dochter

Moeder creëert met klein budget rode loper jurken voor dochter

Je ziet de mooiste en de duurste creaties over de rode loper gaan als er weer een of andere award-uitreiking of première is. Maar is het nodig om zo veel geld uit te geven? Volgens Alya Chaglar uit Turkije valt dat wel mee.

Voor haar 5-jarige dochtertje Stefani maakt ze in een half uurtje de mooiste rode loper creaties zonder moeite na met behulp van papier, plastic, folie en andere materialen die in huis aanwezig zijn. Stefanie vindt de nagemaakte creaties van haan moeder geweldig. Later als ze groot is, wil ze modeontwerpster worden.

Lees ook:
7 modemissers die je als moeder kunt voorkomen

#ahStefani

“Ik zag eens een foto van Rihanna in een blauwe creatie van Molly Goddard en besloot die na te maken voor mijn dochter door verschillende materialen te gebruiken die ik voor handen had. De foto plaatse ik op social media en daar werd veel op gereageerd, dus besloot ik door te gaan met het maken van foto’s in het thema ‘verkleed als een celebrity’ en poste ze onder de hashtag #ahStefani.”

En dit is het resultaat:

Jennifer Lopez

jennifer lopez

Romee Strijd

Romee Strijd

Julia Roberts

Julia Roberts

Katy Perry

Katy Perry

Nicki Minaj

Nicki Minaj

Rihanna

Rihanna

Kendall Jenner

Kendall Jenner

Meghan Markle

Meghan Markle

Lady Gaga

Lady Gaga

Naomi Watts

Naomi Watts

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50