Meghan Markle onthult uitgerekende datum

Meghan Markle onthult uitgerekende datum

Koninklijk babynieuws uit Groot-Brittannië: Meghan Markle heeft onthuld wanneer ze is uitgerekend. Volgens de Daily Mail zou ze aan fans hebben verteld dat de baby in april wordt verwacht.

Ze zou het nieuws tijdens een van de eerste officiële bezoeken van het jaar hebben verteld aan fans in Birkenhead. Hoewel er geen officiële uitspraken zijn gedaan door woordvoerders van Kensington Palace, werd er sinds de zwangerschapsaankondiging afgelopen oktober door media gespeculeerd dat de baby ergens eind maart geboren zou worden.

Of het een jongen of meisje gaat worden, is niet bekend. Eerder lieten Meghan al weten dat ze zich willen laten verrassen.

Lees ook:
Zo stelt Meghan Markle het dragen van zwangerschapskleding nog even uit

Speculaties

De uitgerekende datum is een van de onderwerpen die sinds haar zwangerschap uitgebreid in de media wordt behandeld. Ook werd er al gespeculeerd over een tweeling en dat ze het liefst thuis wilde bevallen. Maar of daar iets van waar is…?

Reageer op dit artikel

reacties (3) Stuur een bedankje


  • Moedervanmooieknullen

    Ik snap niet dat ze altijd zo geheimzinnig moeten doen en speciaal. Dat je een Royal bent, betekend niet dat je ineens bijzonderder bent dan menig ander mens. Heb er ook altijd een foeihekel aan als mensen heel geheimzinnig gaan doen over hun zwangerschap. En zoals hieronder beschreven, ze heeft geen exacte datum, dus een ruim begrip, en in feite niets nieuws. My God Meghan zwanger, nou leuk, met haar nog wel weet ik niet hoeveel vrouwen. We horen wel als kleine Harry of Meghan eruit gefloept is.

  • Droppie 2010

    Amen!!

  • Soccer-Mom

    Een maand blijft natuurlijk een heel ruim begrip. Het is dus niet zo dat zij een exacte datum heeft genoemd. Dit nieuws is dus in feite geen nieuws.

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50