Megan Fox vertelt over haar miskraam in dichtbundel

Megan Fox vertelt over haar miskraam in dichtbundel

Transformers-actrice Megan Fox onthult in de net verschenen dichtbundel ‘Pretty Boys Are Poisonous’ alles over haar miskraam. Ze was toen tien weken en een dag zwanger. ‘Misschien als jij niet.../Misschien als ik niet...’

In het boek staan twee zeer persoonlijke gedichten over het verlies van haar baby. In een van de gedichten schrijft ze: “Ik zou alles willen betalen/vertel me alsjeblieft/wat is het losgeld dat ik moet betalen voor haar ziel?”

Gedichten over miskraam

Megan: “Deze gedichten heb ik geschreven in een poging om de ziekte te verdrijven die zich in me heeft genesteld vanwege mijn zwijgen” schreef ze op Instagram. “Ik hoop dat mijn woorden anderen kunnen inspireren voor hun eigen geluk te gaan.”

Haar verloofde, muzikant Gun Kelly (echte naam Colson Baker) schrijft in een comment op Instagram dat hij trots op Megan is. Volgens Megan gingen ze door een heftig proces “samen en afzonderlijk”.

Moeder

De actrice is al moeder van drie kinderen die ze samen met haar ex, acteur Brian Austin Green heeft gekregen: Noah van 11 jaar, Bodhi van 9 en Journey van 7.

Lees ook:

Ashton Kutcher openhartig over miskraam toen hij nog met Demi Moore was
Het verdriet van een miskraam: zo voel dat

Bron: Today.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50