Ashton Kutcher openhartig over miskraam toen hij nog met Demi Moore was 

Ashton Kutcher openhartig over miskraam toen hij nog met Demi Moore was 
  • in Vaders
  • 0
  • 1358
  • 02/02/2023

Acteur Ashton Kutcher is in een interview met het blad Esquire openhartig over zijn gevoelens toen hij met zijn toenmalige echtgenote, actrice Demi Moore, na zes maanden zwangerschap een miskraam kreeg: ‘Zeer, zeer pijnlijk’. 

Twaalf jaar nadat hij en Demi uit elkaar zijn gegaan, is de acteur openhartig over hun kinderwens. Het stel ging een IVF-traject in en uiteindelijk was de actrice zwanger van een meisje. Maar na zes maanden ging het mis: ze kreeg een miskraam.

Verlies van een kind

Ashton: “Om een kind te verliezen dat je denkt dat je krijgt en als je er dan ook zo dichtbij bent en het dan verliest, is zeer, zeer pijnlijk. Iedereen gaat daar op zijn eigen manier mee om.” 

In een eerder interview in 2019 aan The New York Times, vertelde Demi dat ze al wisten hoe hun dochter zou heten: Chaplin Ray. In haar boek Inside Out onthulde ze dat zichzelf de schuld gaf van de miskraam en met drinken begon.

Scheiding

Hoe Ashton met de miskraam destijds omging, was destijds niet bekend. Ze bleven doorgaan met IVF, totdat het stel in 2011 uit elkaar ging. Nu zegt Ashton over de scheiding: “Scheiden laat je als een grote mislukkeling voelen. Je hebt gefaald in je huwelijk.” 

Inmiddels heeft Ashton twee kinderen met zijn huidige vrouw, actrice Mila Kunis.

Lees ook:

10 belangrijke lessen van een rouwende vader voor iedere ouder
Het verdriet van een miskraam: zo voelt dat

Bron: Today.com

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50