Marieke Elsinga maakt leuk nieuws bekend op de radio

Marieke Elsinga maakt leuk nieuws bekend op de radio

Radiomaker en presentatrice Marieke Elsinga (37) deelde vanochtend in haar ochtendshow op Qmusic dat ze in verwachting is van haar tweede. Marieke en haar partner Sander verwachten het kindje in augustus. Het geslacht is zelfs ook al bekend, ze krijgen een meisje!

Bekendmaking

Marieke vertelde op de radio dat haar zoontje Jip van één jaar al goed bezig is met het leren van woordjes. Daaropvolgend liet Marieke een fragment horen waarin Jip het woordje ‘baby’ zegt, en verraste de luisteraars dat ze in verwachting is van een dochtertje. 

@mattie.marieke

Kleine Jip wordt grote broer!

♬ origineel geluid - Mattie & Marieke

Gezinnetje

Marieke vertelt in de radio-uitzending dat ze het moeilijk voor te stellen vindt om straks een gezin met twee kindjes te hebben. “Dan heeft Jip straks een zusje. Echt geweldig”, zegt Marieke. Ze zijn ontzettend blij en kunnen niet wachten. Wel heeft Marieke zoals ze zelf zegt: “Belabberde weken achter de rug met vermoeidheid en misselijkheid”.

Lees ook:

Marieke Elsinga bevallen van zoontje Jip
Ontzwangeren: dít is waar Marieke Elsinga last van heeft

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50