Man treft vrouw dood in bed aan met pasgeboren baby

Man treft vrouw dood in bed aan met pasgeboren baby

Een 34-jarige man uit Oostenrijk trof zijn 32-jarige vrouw in de nacht van zondag op maandag dood aan in bed. Naast haar lag een pasgeboren baby. De man was niet op de hoogte van de zwangerschap van zijn vrouw. 

Baby

Een ware nachtmerrie, de man kwam rond een uur ‘s nachts zijn slaapkamer in en trof daar zijn vrouw aan in een plas bloed met naast haar een pasgeboren baby. Hij lichtte onmiddellijk de hulpdiensten in en wikkelde de baby in een deken. De baby werd voor controle meegenomen naar het ziekenhuis in Linzen maakt het goed. 

Overleden

De vrouw is tijdens de bevalling van haar baby overleden en de politie doet nog onderzoek naar het voorval. Waarschijnlijk is ze overleden door overmatig bloedverlies omdat haar baarmoeder scheurde tijdens de bevalling. Het is nog onduidelijk waarom ze geen hulp zocht. De vrouw is waarschijnlijk tussen 22.00 en 23.00 uur bevallen en rond die tijd overleden.

Aanwezig

Haar man was op het moment van de bevalling het appartement aanwezig. Volgens de Oostenrijkse krant KronenZeitung had de vrouw nog twee andere kinderen. Het is onduidelijk waar die zich bevonden toen de vrouw aan het bevallen was. Zowel de man als de kinderen zijn opgevangen door een crisisteam.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


  • Paprikaplantje

    Wat een lekker opbeurend verhaal zeg

  • Lady-Whistledown

    En wederom is het artikel niet nog even goed doorgelezen voordat het geplaatst werd. Echt serieus. Daarbij ben ik ook van mening dat dit artikel niets bijdraagt aan deze site.

  • Nog-even!

    Precies... Linzen... Waar ligt dat??

  • Nog-even!

    Wat een heerlijk opbeurend verhaal weer Dit is toch geen nieuwssite voor plaatselijk nieuws uit Oostenrijk?? Hou toch op met sensatie zoeken en geld verdienen over de rug van een overleden moeder....

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50