Mama biecht op: ‘Ik wil seks, maar hij is bang om onze ongeboren baby iets aan te doen’ 

Mama biecht op: ‘Ik wil seks, maar hij is bang om onze ongeboren baby iets aan te doen’ 
  • in Moeder
  • 0
  • 2536
  • 18/02/2023

Sommige vrouwen hebben tijdens hun zwangerschap juist meer zin in seks. Maar als je partner niet wil meewerken wordt het wat lastig... ‘Hij denkt dat hij ons kind pijn doet.’ 

“Ik word er een beetje heel erg kribbig van... Ik zit nu in mijn laatste trimester en ik heb zo'n zin in seks. Maar mijn vriend houdt me af. Nu met die enorme buik is hij bang dat hij ons ongeboren kind pijn kan doen. Of dat hij iets kan beschadigen. Ik google erop los en laat hem van alles lezen, maar hij wil het zekere voor het onzekere nemen.”

Verloskundige

“Je kunt je voorstellen dat ik me daar niet bij neerleg. Ik heb geen zin in alleen maar 'hand-en-span-diensten', ik wil voor het volle pond gaan. Daarom heb ik (zonder dat mijn vriend er vanaf weet) met mijn verloskundige afgesproken dat we het bij de eerstvolgende controle erover gaan hebben. En dan hoop ik maar dat hij toegeeft en inziet dat hij gewoon zijn gang kan gaan.”

Overtuigen om seks te hebben

“Ik hoop echt dat dat helpt, want ik word er niet echt vrolijker van. Het is ons eerste kindje, weet jij veel hoe het er na de bevalling voor staat daaronder? Misschien moeten we dan weer heel lang wachten voordat het geheeld is, of misschien ben ik zo moe dat er weer niet van komt. Nu werkt het nog allemaal prima, volgens mij beter dan ooit, maar ik moet hem alleen nog maar ‘even’ overtuigen, of althans: mijn verloskundige moet hem zover zien te krijgen. Ik hoop dat het lukt.” 

Hoe doen jullie het? Vrijen jullie nog regelmatig nu je hoogzwanger bent? 

Zelf iets opbiechten? 

Wil je zelf iets opbiechten? Laat je verhaal achter via dit formulier. Zet erbij dat het voor de rubriek 'Mama biecht op' is.

Lees ook:

Mama biecht op: 'Ik had een orgasme tijdens mijn bevalling'
Seksuoloog Jolien: sexy moeders

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50