Ryan Reynolds over vierde kind: 'Het lijkt hier wel een dierentuin'

Ryan Reynolds over vierde kind:
  • in Vaders
  • 0
  • 2343
  • 22/02/2023

Blake Lively en Ryan Reynolds, die op 12 februari voor de vierde keer trotse ouders zijn geworden, zijn ook maar gewone mensen. Dit blijkt uit een interview in de Amerikaanse tv-show Power Lunch waarin de Deadpool-acteur uitgebreid vertelt over de nieuwste gezinsuitbreiding. 

Vier kinderen 

In de CNBC-show praat Reynolds over het leven nu hun gezin is uitgebreid naar zes leden. Het gelukkige stel trouwde in 2012 en heeft sindsdien vier kinderen gekregen. Dochter James van zeven, dochter Inez van zes en de jongste dochter Betty van drie. Sinds 12 februari zijn ze voor de vierde keer trotse ouders geworden. Fans kwamen erachter nadat Blake deze foto op Instagram plaatste waarbij haar buik ineens verdwenen was. 

Net een dierentuin 

In het virtuele interview vertelt Reynolds bij CNBC: ''Het is ontzettend leuk. We zouden het niet voor de vierde keer doen als we het niet leuk vonden. Iedereen doet het fantastisch thuis, maar het is net een dierentuin!''  

Geslacht 

Het geslacht van de baby is nog niet bekend, maar daar heeft het koppel volgens Reynolds nog geen behoefte aan. ''Ik vertel niks! Dit is geen geboortekaartje, hé?'' grapt de acteur tegen presentatoren Tyler Mathisen en Kelly Evans. 

Bekijk de hele video hier: 

Hoe hou jij je huis netjes?

Lees ook

Waarom Ryan Reynolds weer op een dochter hoopt
Vader van vier dochters is sensatie op Instagram

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50