Lifehack: zandvrij op het strand!

Lifehack: zandvrij op het strand!

Het strandweer in ons kikkerlandje is helaas ver te zoeken. Maar misschien ben je de gelukkige die al op vakantie is naar een heerlijk zonnig oord? Deze strand-lifehack komt dan als geroepen!

Niets heerlijker dan aan het strand toeven, behalve dan dat zand dat echt overal gaat zitten. Je kunt je handdoek nog zo goed uitkloppen en je handen goed wassen: dat zand vind je overal en nergens terug.

Oplossing

Toch is er een oplossing om dit te voorkomen. En de lifehack is heel simpel: een hoeslaken! Voeg daar nog een emmer water aan toe en je zit gegarandeerd op een zandvrije plek op het strand. Hoe fijn is dat!

De lifehack werd bedacht door Casey, moeder van een puber van 14, een achtjarige en een tweeling van vier. Zij plaatste haar zandvrije oplossing op Instagram en ging viraal.

Zandvrij

“Het is heel fijn om een zandvrije plek te creëren als we gaan eten.” Met de spullen die je meebrengt kun je de hoeken van het laken omhoog en op zijn plaats houden.

Heb jij nog zandvrije tips voor op het strand?

Lees ook:

9 lifehacks voor ouders van een pasgeboren baby
11 slimme parenting hacks voor ouders van een tweeling

Beeld: Instagram/Majormumhacks

Lekker luisteren: de BabyBytes bevallingsverhalen podcast

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


  • Summer89

    Het hele idee van naar het strand gaan is toch dat er zand ligt?

  • Nog-even!

    zandvrij, tot er iemand instapt

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50