Lief: klein meisje geeft haar teddybeer aan politieagent

Lief: klein meisje geeft haar teddybeer aan politieagent

Soms kunnen kleine gebaren je dag helemaal goedmaken. Spontaan een bloem krijgen van een vreemde of een compliment bijvoorbeeld. Maar politieagent Josh McConnell kreeg wel een héél lief cadeautje tijdens zijn dienst.

De agent werkt op ’n dinsdag op een pier als ineens een klein meisje naar hem toe loopt met haar moeder aan haar zijde. “Ze was ongeveer 3 of 4 jaar en liep met een teddybeer in haar hand”, schreef Josh op zijn Facebook. “Ik hoorde haar moeder tegen het meisje zeggen ‘vertel het hem maar!’”

“Ik draaide me om en vroeg wat ik voor haar kon doen. Ze gaf me haar beer. Ik probeerde om hem terug te geven, maar ze weigerde. Ze keek me aan en zei dat het was om me veilig te houden. Ik zei dankjewel, terwijl ik probeerde om m’n stem niet over te laten slaan en ik zette de teddybeer op de passagiersstoel zodat ze ‘m kon zien. Haar moeder vertelde me dat ze een politieman in de familie hebben en ze hoorde altijd iedereen ‘be safe’ tegen hem zeggen. Wat een manier om de dag beter te maken! Ik weet haar naam niet, maar ze kwamen uit Texas.”

Sindsdien is de beer het patrouillemaatje van Josh. Zijn Facebook-bericht is nu honderden keren gedeeld, en Josh hoopt dat het zijn weg zal vinden naar een lid van de familie. In de tussentijd zullen hij en officier Ted E. Bear hard werken om iedereen te beschermen….

Vaker dit soort leuke artikelen lezen op Babybytes? Like ons dan op Facebook en volg ons op Twitter!

Bron: Metro, Beeld: Facebook/Josh McConnell

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50