Lief: ijshockeyer in de dop

Lief: ijshockeyer in de dop
  • in Peuter
  • 2
  • 2216
  • 28/06/2018

Ook al doen we nu niet mee aan het WK Voetbal, de sport is en blijft in ons land razend populair. Zo is ijshockey de nummer 1 sport in Canada en daar kun je niet vroeg genoeg mee beginnen.

Mama Julianne Foisy Graveline heeft zo’n talentje in dop in huis. Al toen hij baby was, was haar zoontje Eli in de weer met een hockeystick. Zelfs slapen wilde de kleine niet voordat hij een potje in zijn wieg had gehockeyd. Julianne plaatste het filmpje op haar Instagram-account en doet je hart smelten.v“Hij wilde zijn hockey-stick niet loslaten”, vertelt ze over het filmpje.

Lees ook:
Wow! Zoveel kost de sportclub van je kind

Instagram

Eli is inmiddels drie en wil nog steeds zo nu en dan met zijn hockeystick naar zijn bedje. Gelukkig hoeft hij de sport niet alleen maar in zijn wiegje te beoefenen, want inmiddels zit hij op ijshockeyles en leert hij de nodige trucjes. Zijn moeder houdt via Insta zijn vorderingen bij.

Ijshockey in bed

Voor het eerst het ijs op

En kijk eens hoe snel hij nu gaat!

 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50