Lezeressen vertellen: zo veel/weinig kilo ben ik aangekomen tijdens mijn zwangerschap

Lezeressen vertellen: zo veel/weinig kilo ben ik aangekomen tijdens mijn zwangerschap

Ja, we gaan even met de billen bloot, want 'hoeveel kilo ben jij aangekomen tijdens je zwangerschap?' vroegen we op onze Facebook-pagina. En jullie waren heel open hierin. Dit is wat de lezeressen van BabyBytes zijn aangekomen tijdens een zwangerschap.

Mercedes: “25 kilo schoon aan de haak. Nu na 2 jaar zit ik weer op me normale gewicht. Gewoon wachten tot hij/zij loopt. Ren je het er zo vanaf!”

Yvette: “Ik ben bij de laatste zwangerschap bijna 25 kilo aan gekomen. Ook bij de eerste twee ging het er weer keurig af. Nu nog bezig met nr. drie kilo's er af te werken. En ja ik hield het nog vast tijden de borstvoedingsperiode. Nu lekker aan het hardlopen, paardrijden en fietsen. Ik begin wat af te vallen. De eerste 12 kilo ben ik weer kwijt, nog wat te gaan...”

Angela: “36 kilo bij de eerste, 22 kilo eraf gekregen. 25 kilo bij de tweede, nu 8 maanden later 21 kilo eraf. Stap voor stap”

Lees ook:
21 tips om die zwangerschapskilo's er weer af te krijgen

Femke: “8 kilo in totaal bij gekomen gedurende de zwangerschap. En na 2 weken waren die er weer af....”

Jill: “26 kilo aangekomen. Begonnen op 54 kg en 80 kg op het eind. Alles eigenlijk zonder er iets voor te hoeven doen eraf gekregen”

Lisanne: “22 kilo. En niets geks gegeten. Na 2 weken -11 kilo. En nu 5 maandjes later -20 kilo zonder lijnen of sporten. Alleen heel veel geduld hebben. Ik dacht dat het nooit meer goed zou komen, hihi.”

Jogien: "Bij de eerste was ik 28 kilo aangekomen en bij de tweede 34 kilo. Ik moet er wel bij vermelden dat ik toen gestopt was met roken. Dus ik at echt alles wat ik lekker vond, maar ik hield bij beide zwangerschappen ook veel vocht vast."

José: “Ik ben nu 33 weken zwanger van nr. 3 en 2,5 kilo aangekomen. Bij nr. 1 kwam ik 8 jaar geleden 30 kilo aan en bij nr. 2 28 kilo. Ben nu dus erg blij ermee”

Stephanie: “Nu met 29 weken +2,1 kilo op mijn startgewicht. Maar... ik ben in de eerste vier maanden enorm afgevallen door HG.”

Shirley: “57 Kilo aangekomen! Nu 2,5 jaar verder inmiddels weer 40 kilo afgevallen, ik maar vind het nu wel weer prima zo”

Henrieke: “19 kilo, na een maand 10 kilo eraf. Toen ik weer ging werken, ging het hard. Ze is nu een jaar en ik hang al maanden op hetzelfde gewicht, nog 1 kilo te gaan.”

Joyce: “10 kilo en 7 kilo. Na beide bevallingen was ik de kilo's snel weer kwijt, maar de vorm van mijn heupen is wel veranderd”

Serina: “Ik woog 90 kilo op het laatst en ik weeg nu 65 kilo. Het duurde zeer lang, maar door weer te werken ging het uiteindelijk zeer vlot.”

Mira: “1e kindje 28 kilo 2e kindje ongeveer 25 kilo. Ik woog in ieder geval tegen de 90 kilo! Bij beiden eraf gekregen. De laatste was een jaar geleden en ik heb mijn gewicht weer terug. Maar mijn lijf is wel veranderd.”

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (8) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50