Lezeressen vertellen: zo groot is ons gezin

Lezeressen vertellen: zo groot is ons gezin

Onlangs berichtten we over de redenen waarom we steeds minder kinderen krijgen. Wij vroegen aan onze lezeressen of ze tevreden zijn met de grootte van hun gezin of dat ze in de toekomst nog op uitbreiding hopen.

Sjoukje: “Helaas kunnen wij niet zwanger raken, maar we hadden toch een enorme kinderwens. Vorig jaar december hebben wij ons in laten schrijven bij pleegzorg. In januari van dit jaar zijn we trotse ouders geworden van onze prachtige (pleeg)dochter en staan open voor nog een kindje.

Nadya: “Ik wilde graag 4 kinderen, mijn man maar 1. Gelukkig wilde hij toch voor een 2de gaan haha. Surprise: twins.  Dus we zijn straks compleet met 3 kids!”

Lees ook:
Eva's dilemma: "Mijn verloofde wil geen kinderen. Wat nu?"

Daisy: “Hier zwanger van de 5e! 2 prachtige zoontjes en 2 prachtige dochters...en nog een klein mannetje onderweg. Hierna is het wel klaar. Maar dit was wel onze droom, dus ik voel me dan ook zeer gezegend dat dit uit mag komen!”

Darline: “Ik ben ongelooflijk ziek geweest tijdens mijn zwangerschap en heb een miskraam gehad. Ik ben heel gelukkig met 1 mooie meid die ik ga verwennen voor 2!”

Melissa: “Ik heb altijd gezegd dat ik er 3 wil, mijn vriend 2. En nu is het toch maar 1, want ons zoontje is soms echt een klein ratje haha. Maar ooit zal er wel een 2e komen mocht dat ons gegund zijn…. Eerst genieten van dit kleine fantastische ventje.”

Linda: “Wij hebben er 5, we zijn compleet. Ik hoop dat ze in de toekomst allemaal een leuke partner vinden… dan hebben we er 10!”

Jolanda: “Ben al gezegend met 1 kindje. Nu zwanger voor de 3e keer. Hopelijk gaat deze keer goed.”

Annemiek: “Hier hebben we net nummer 2! Zeer gezegend. Ik moet alleen nu nog niet aan een derde denken. Maar wie weet?!”

Linda: “Ik heb altijd gezegd dat ik een jongen en een meid wil, en ik heb ze ook gekregen. Alleen telt de eerste al voor 5 kinderen! Ik vind het genoeg zo!”

Kim: "k zou er wel meer willen, maar dan moet ik ook een andere man zoeken...Eentje mét heeeeeeel veel geld!"

Deborah: “Ik denk dat ik altijd een kinderwens zal hebben, maar je moet ook eens stoppen... Met 3 is ons stopmoment bereikt en heb ik gekozen voor een 10 jaar effectief spiraal.”

Sabine: “2 kids dankzij ivf.  Ik ben zo blij dat dat bestaat, anders had ik nooit zwanger kunnen raken. Maar ik ben nu dan ook wel klaar. Jongste telt voor 4 haha . Maar ik zou het voor geen goud willen missen.”

Hendrika: “Wij hebben 1 kind en vinden het vooralsnog dikke prima zo. Het is een heerlijk ventje van 2,5 en ik heb niet het idee dat hij of wij iets tekortkomen.”

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (5) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50