Lezeressen vertellen: ‘Wat ik zou doen tijdens een kind- en partnervrij weekend’

Lezeressen vertellen: ‘Wat ik zou doen tijdens een kind- en partnervrij weekend’

De hele dag shoppen, naar de beautysalon, lekker bankhangen of heel veel slapen. BabyBytes vroeg aan haar lezeressen: 'Wat zijn jouw plannen als ze een kind- en partnervrij weekend hebt?'

Joyce: "Twee maanden geleden heb ik zo’n lang weekend alleen gehad. Ik ben voor 3,5 dag naar Los Angeles gevlogen en heb daar heerlijk geshopt en de toerist uitgehangen! Totdat ik bij een Mexicaans restaurantje at, daarna kon ik alleen nog maar op bed liggen (met Amerikaanse Netflix). 
M’n man en drie kleintjes hebben het thuis heel gezellig gehad. Er werd nog net niet gevraagd wanneer ik weer zou oprotten, maar ik ben (in overleg natuurlijk) al wel weer aan het sparen voor volgend jaar!"

Tamara: “ Ik zou even gaan shoppen en dan slapen, slapen enne slapen!!!”

Lees ook:
Lezeressen vertellen: "Na de geboorte van mijn kind ben ik minder gaan werken"

Mumtaaz: "Eerst schoonmaken en opruimen, daarna ga ik ze allemaal missen. Zonder hen ga ik niet weg!"


Farina: "Een weekendje in een andere stad plannen om te shoppen, eten en lekker uitslapen en dat samen met m’n zus."

Selina: “Ik zou doodongelukkig zijn als ik een weekend alleen weg zou zijn van mijn gezin. Dus dan ga ik gewoon niet.”

Laurie: “Cocktails drinken en dansen tot ik er bij neerval, en dan geen last hebben van een kater, omdat ik de volgende ochtend uit kan slapen. Lekker op een terrasje zitten mensen kijken en een dagje wellness.”

Siema: “Een stedentrip met vriendinnen!!”

Jeanine: “Uitslapen en heel veel haken.”

Kaylee: "Chillen in bed, een jankfilm kijken met veel slechte dingen en dan drie uur lang slapen. Wakker worden en dan het nog zo'n 10x herhalen."

Daisy: "Ik heb weleens een kind en partnervrije zondag. In mijn hoofd heb ik bergen plannen! Meestal mondt dat uit in Netflix op de bank."

Esther: Slapen, uitgebreid badderen met maskertjes enzo, een boek lezen en lekker dineren zonder met iemand anders rekening te hoeven houden

Willow: “Eerst alles poetsen zonder 30 x gestoord te worden en daarna het hele weekend in bed.”

Esther: "Uitslapen, lekker rustig ontbijten en naar mijn gezin. Een avondje kan ik ze wel missen maar een heel weekend..."

Kim: "Het weekend kent twee dagen hè. Een dag zou ik reserveren voor films kijken, lekker eten maken, haken... dan is de eerste dag al voorbij. Tweede dag ga ik lekker naar een wellness. Beide na het uitslapen!"

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)
Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50