Lezeressen: mijn grappigste blunder door de zwangerschapsdementie

Lezeressen: mijn grappigste blunder door de zwangerschapsdementie

Van tevoren had je misschien wel van zwangerschapsdementie gehoord, maar geloofde je er wellicht niet zo in. Dement worden tijdens de zwangerschap? Yeah right. Gewoon een excuus voor als je iets vergeten bent. Nee hoor, deze lezeressen weten er namelijk álles van… Lach mee met de meest hilarische en gekste situaties van onze lezeressen!

Samantha: “Keer op keer was ik mijn pincode vergeten... Sta je dan met je volle kar met gescande boodschappen. Of dan legde ik de telefoon in de wasbak (waarom? Geen idee!), om vervolgens mijn handen te gaan wassen. Zo kan ik nog wel even doorgaan!”

Roxanne: “Ik ging koffie halen voor een collega, stond bij de automaat en vergat wat voor koffie ze nou wilde. Ik ben teruggelopen om het nogmaals te vragen en stond vervolgens weer bij de automaat me af te vragen wat het ook alweer was, en drukte maar iets in op de gok. Ik had zwarte koffie met suiker gekozen (dat zei ze toch!?). Het gezicht van m’n collega toen ze een slok nam vergeet ik nooit meer! Ze had al dertig jaar geen suiker meer in d’r koffie gedaan!”

Edith: “Op mijn werk ging ik eerst met een groep cliënten basketballen en aansluitend meteen trefbal spelen. Ik legde de regels van trefbal uit, gaf de bal aan de tegenpartij en startte het spel. Vervolgens begon ik enthousiast te verdedigen zoals je dat bij basketbal doet... En werd dus meteen afgegooid. Schaamde me best een beetje.”

Angela: “Shampoo op m'n tandenborstel, telefoon in de koelkast, wegrijden met de boodschappen nog op m’n dak, sleutels in de Maxi-Cosi leggen en vervolgens een dag zoeken, een pak Knorr lasagne in de diepvries leggen, enzovoorts… En dat allemaal ná de zwangerschap.”

Sandra: “Ik was met m’n werk aan het bellen, toen ik zei: ‘Ik moet even m’n telefoon bellen om te kijken waar-ie is, ik ben ‘m kwijt.’ Dus.”

Sandra: “Ik stopte koelkastproducten altijd in het gootsteenkastje na het boodschappen doen en andersom.”

Melanie: “Vanmorgen de komkommer in de besteklade gelegd en het aardappelschilmesje in de koelkast.”

Corinne: “Wat wil je drinken? Doe maar vruchtwater!”

Denise: “Nieuwe spullen kopen, uit de verpakking halen, en vervolgens de verpakking in de kast, spullen in de prullenbak.”

Lisa: “Ik wist mijn achternaam niet meer toen ik bij de balie van het ziekenhuis was... Het was gewoon helemaal weg!”

Marlieke: “Haarlak onder m’n oksel spuiten in plaats van deo. Dat plakte behoorlijk!”

Kim: “Ik heb m’n kind een lunchbox en beker meegegeven naar school zonder inhoud. Ook ben ik heel lang op zoek geweest naar m’n lievelingsriem; ik had ‘m om. Daarnaast was ik mijn middelste kind vergeten een onderbroek aan te doen.”

Jenny: “Ik ben boodschappen gaan doen (met briefje notabene) en kwam thuis met van alles, behalve hetgeen ik nodig had. Vervolgens ging ik terug naar de winkel, ondertussen weer vergetend dat ik een briefje heb, en wéér kocht ik van alles behalve hetgeen dat ik moest hebben. En dat drie keer achter elkaar.”

Laura: “Ik sprak af met iemand die wat kwam ophalen via Marktplaats. Tien minuten later was ze er en keek ik haar aan van: ‘Wat mot jij nou weer?!’”

Peggy: “Ik liep een keer naar de keuken toen ik moest plassen, en soms keek ik naar een wasbak en dacht ik: het is geen vensterbank, maar wat het dan wél is…?”

Saskia: “Ik stond een paar minuten te wachten tot het groen was terwijl er geen stoplicht was. En ik wilde een parkeerkaartje halen op een plek waar geen slagboom was. Dit alles op dezelfde dag!”

Melisje: “Ik was verhuisd, maar reed naar mijn vorige woning in een hele andere stad. Pas in de straat kwam ik erachter dat ik daar niet meer woonde.”

Manon: “Niet lang na de kraamweek gingen we naar het ziekenhuis voor de nacontrole na keizersnede. We waren laat dus halsoverkop met luiertas en Maxi-Cosi kwamen we aan bij de balie. Bleek dat ik pas een maand later een afspraak had.”

Saskia: “Ik had regelmatig een afstandsbediening in mijn tas zitten in plaats van een telefoon.”

Angela: “Ik had een volle luier in m’n tas in plaats van een telefoon…”

Yvette: “Ik ging regelmatig boodschappen doen met m’n hondje en vervolgens kwam ik thuis met boodschappen, maar zonder hond. Die zat nog bij de supermarkt braaf te wachten. Het ergste: het is niet één keer gebeurd, maar meerdere keren.”

Vivien: “Ik stond laatst aan de balie van het consultatiebureau, en de mevrouw vroeg mij naar de geboortedatum van mijn dochter. Toen heb ik echt even vijf minuten moeten denken…”

Lees HIER de vorige 'Lezeressen vertellen'-artikelen. 

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (2) Stuur een bedankje


  • Anna-76

    Sommige dingen heel herkenbaar馃槄

  • .FamilyFirst

    In ons vorige huis stond de wasmachine in de keuken naast d3 vaatwasser, ik moest altijd de slang verwisselen als ik 1 van de 2 aparaaten ging gebruiken, heel vaak de verkeerde slang er in gedaan, waardoor heel de keuken blank stond, als de wasmachine aan stond met verkeerde slang was het niet leuk maar nog te doen, maar andersom word je niet vrolijk vsn alle etensresten etc door heel de keuken

Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50