Lezeressen vertellen: mijn grappigste blunder door de zwangerschapsdementie – deel 2

Lezeressen vertellen: mijn grappigste blunder door de zwangerschapsdementie – deel 2

Van tevoren had je misschien wel van zwangerschapsdementie gehoord, maar geloofde je er wellicht niet zo in. Vergeetachtig worden tijdens de zwangerschap? Yeah right. Gewoon een excuus voor als je iets vergeten bent. Nee hoor, deze lezeressen weten er namelijk álles van… Lach mee met de meest hilarische en gekste situaties van onze lezeressen!

Jolanda: “M’n ergste blunder was dat ik de gasknop van het fornuis open had gezet om eitjes te koken, maar vergeten was het aan te steken... Mijn man kwam gelukkig niet lang daarna thuis en heeft snel alles opengegooid en de gaskraan dichtgedraaid. Heb m’n hele zwangerschap niet meer durven koken als ik alleen thuis was. Ook de daarop volgende zwangerschappen vond ik het doodeng en controleerde ik wel tien keer hetzelfde om zeker te zijn dat het goed zou gaan.”

Marilyn: “Auto in parkeergarage, vrolijk gaan winkelen, tassen in auto, instappen en wegrijden, bij de slagboom kaartje erin doen en erachter komen dat ik niet betaald heb... Ondertussen achter me een hele rij auto's waardoor ik niet achteruit kon. Auto uit en met m’n zwangere buik helemaal naar de andere kant van de garage gewaggeld om te betalen en weer terug. Oververhit, maar wel gelachen.”

Danique: “De douche uitzetten omdat ik dacht klaar te zijn, en er met het afdrogen achterkomen dat ik mijn haren nog niet had uitgespoeld.”

Melanie: “Ik stapte volledig (althans, dat dacht ik) naakt onder de douche, tot mijn voeten toch wel 'zwaar' aanvoelden. Bleek ik mijn sokken nog aan te hebben haha! En ik heb een keer de afstandsbediening in de koelkast gelegd. Je zoekt overal, maar dáár zeker niet!”

Sanne: “Ik legde ineens regelmatig mijn fietssleutel op het zadel als ik hem op slot zette. Die actie was zelfs aanleiding om een test te doen. En ja hoor: zwanger!”

Bianca: “Ik bel regelmatig mijn man op om hem wat te vragen en terwijl de telefoon overgaat vergeet ik compleet wat er nou was. Of ik ga naar de winkel in de veronderstelling geen lijstje nodig te hebben voor de drie dingen die ik moet hebben, en vervolgens kom ik thuis met twintig dingen... Waarvan ik niks moest hebben.”

Alice: “Naar de winkel gaan, denken dat je alles hebt ingeladen, weggaan en bij het stoplicht denken… Hmm die roze koek gaat er wel in. Auto afzoeken en dan tot de conclusie komen dat je ze op het dak hebt laten liggen en ze waarschijnlijk op de parkeerplaats liggen van de supermarkt. Ik heb de hele dag zin gehad in die verrekte roze koek.”

Amanda: “Ik ben een cafetaria uitgelopen zonder te betalen, zo gênant. De mevrouw van de cafetaria zat handgebaren te maken naar me door het raam. Ik ken haar dus ik dacht ze zwaait. Ik mooi terugzwaaien. Toen kwam ze naar buiten rennen…”

Katja: “Ik had macaronimix in de vriezer gegooid. Ik was weken aan het zoeken. En dan kom je het gewoon weer tegen in de vriezer met nog veel meer spullen die je kwijt was, haha!”

Mandy: “Ik ging mijn spullen bij de HEMA afrekenen met een pakje boter. En mijn portemonnee lag in de koelkast.”

Jantina: “Auto halverwege de parkeerplaats op de doorgaande weg terugvinden na zwangerschapsyoga... De handrem er niet goed op.”

Joke: “Ik liet per ongeluk de autosleutels in de nieuwe Audi van m’n man zitten... Met de motor nog draaiend voor de Hoogvliet op een drukke zaterdagmiddag. Ik kwam er pas achter na het boodschappen doen! Oeps.”

Shariva: “Ik was op gesprek ergens met mijn man en kreeg een kop thee. Er stond ook een schaaltje om je theezakje in te doen. Ik was druk bezig met mijn suiker in het ‘afvalschaaltje’ te gieten toen iedereen me vreemd aankeek. Ook was ik op een gegeven moment de tafel aan het opruimen. Ik wilde wat papiertjes weggooien. Maar ik had de laptop ook onder m’n arm om in de kast te leggen. Uiteindelijk gooide ik de laptop samen met de papiertjes in de prullenbak.”

Inge: “Ik probeerde een supermarktkarretje 'op slot' te zetten met het knopje van mijn autosleutel....”

Floor: “Twee verschillende schoenen meegenomen naar mijn zwanger-en-fit-klasje. En het waren ook nog twee linkerschoenen.”

Serafine: “Koffie zetten met melkpoeder en je dan ook nog afvragen wat er met het koffiezetapparaat aan de hand is.”

Roxie: “Mijn buurvrouw vroeg me haar kinderen mee te nemen van school toen ik mijn zoontje van school ging halen. Ik zei: ‘Ja is goed.’ Ik kom thuis met mijn zoontje en na een halfuur dacht ik: ik ben iets vergeten... De buurvrouw haar kinderen.

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50