Leuk: muziekplatform speciaal voor peuters

Leuk: muziekplatform speciaal voor peuters
  • in Peuter
  • 0
  • 499
  • 13 dagen

Het Nederlandse muzieklabel Top Notch lanceert 15 mei een nieuw muziekplatform, Lil Ones, speciaal voor peuters. Op het platform zijn bekende liedjes opnieuw gemaakt door bekende artiesten.

Nieuwe versie oude liedjes

Het muziekplatform is te horen via YouTube en Spotify. Vanaf 15 mei wordt gestart met de serie De Flat, waarin overbekende liedjes als Ik zag twee beren broodjes smeren, De wielen van de bus of Poesje mauw opnieuw zijn gemaakt door de artiesten Kenny B, Cheryl Öztürk, Josylvio, Bente en Big2.

Dit jaar komen er nog meer producties bij met verschillende artiesten en presentatoren.

Jongste kinderen

Vincent Patty directeur van Top Notch én vader van twee kinderen beseft heel goed wat de invloed is van wat kinderen luisteren en kijken. Hij ziet het als een mooie kans om de jongste kinderen in onze samenleving op een positieve manier te laten zien en horen hoe mooi diversiteit is.

Lees ook:

Welk liedje maakt jou baby rustig?
Tissues erbij: dit zijn de zes allerliefst ouder/kind-liedjes

Bron: Nu.nl
Beeld: AI, Midjourney

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50