Leuk creatief speelgoed voor je kleintje on a budget

Leuk creatief speelgoed voor je kleintje on a budget

Met je kindje een ommetje maken, een imitatiespelletje doen of met de blokken spelen: het is allemaal ontzettend leuk. Actief zijn heeft een positieve invloed op de motoriek, oog- en hand coördinatie en de behendigheid en daarom is het leuk om goedkoop, maar kwalitatief speelgoed voor ze te kopen. Verschillende winkels doen dit goed en in dit artikel kan jij wat inspiratie op doen! 

Als kinderen de leeftijd van 1 bereiken, gaat alles in een razendsnel tempo. Ze leren in deze periode vaak lopen, brabbelen en ze vinden het geweldig om op avontuur te gaan. Het is dus interessant om ze te laten spelen met blokken, vormen of verschillende kleuren.

Puzzels

Het is daarom ontzettend leuk om gewoon wat winkels in te lopen en te kijken wat jij leuk zou vinden voor je kleine. De Action heeft bijvoorbeeld deze ontzettend leuke (zee)dierenpuzzels waarmee jij de motoriek van je kindje kan ontwikkelen en je leert ze gelijk over dieren in de oceaan! 

 

Knuffel met een twist

Een knuffel voor je kleine is natuurlijk altijd leuk. Wil jij je kind een leuke knuffel geven met een twist? Ga dan voor deze knuffel met uitwasbare stiften. Zo geef je ze een knuffel van Peppa Pig of Paw Patrol (die zelf kunnen versieren!), maar krijg je er ook een bijpassende agenda bij! 

Houten autootjes

Als we het over 'on-a-budget' hebben, mag de Zeeman natuurlijk niet ontbreken. De Zeeman is al jaren een favoriet van kersverse ouders door hun leuke babykleertjes en heerlijk lage prijzen. Zeeman staat hier dan wel bekender om, maar heeft ook ontzettend leuk speelgoed! Deze houten autootjes zijn perfect om kinderen kennis te laten maken met auto's en natuurlijk: bonuspunten als je autogeluidjes maakt! 

 

Welke van de drie spreekt jou het meeste aan?

Lees ook

Waarom zet je kind zijn speelgoed zo graag op een rijtje?
Musthave speelgoed voor je baby

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50