Blij babynieuws: derde kindje voor Thomas Berge!

Blij babynieuws: derde kindje voor Thomas Berge!
  • in Vaders
  • 0
  • 744
  • 09/01/2024

Zanger Thomas Berge is voor de derde keer vader geworden! Via Instagram maakte hij samen met zijn vrouw Elianne Zweipfenning bekend dat ze een dochter hebben gekregen.

Het meisje heeft de naam Sky Méa gekregen. Ze is vernoemd naar haar twee oma's en overgrootmoeder: Margo, Elisabeth en Anne-Marie.

Instagram

Voor Thomas en Elianne is het hun tweede kindje samen. Op Instagram schrijven ze:

“’A baby fills a place in your heart you never knew was empty’

Sky Méa Ottink
03.01.2024
19:19

Ons leven nooit meer hetzelfde met de komst van jou, de kers op de taart, het mooiste meisje wat we ooit hebben gezien. Wat ben je prachtig en wat zijn we verliefd op je. Wij houden zó ontzettend veel van je. Je bent het passende stukje in onze puzzel, zo welkom, zo gewenst, zo geliefd. Vernoemd naar jouw twee oma’s & overgroot oma in de hemel: ‘Margo, Elisabeth en Anne-Marie’

Voor altijd een gezin van vijf nu…”

Zoons

Thomas en Elianne hebben als een zoontje van een jaar die Saint heeft. Uit een eerdere relatie heeft de zanger ook al een zoon, Jack, die hij samen met fotografe Myrthe kreeg.

Lees ook:

Zanger Thomas Berge weer vader geworden
YouTuber Enzo Knol wordt vader!

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Reageer op dit artikel

reacties (0)




Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50