Lauren Verster moeder geworden van een dochter

Lauren Verster moeder geworden van een dochter

AVRO/Tros-presentatrice Lauren Verster is moeder geworden van een dochter. Het meisje heet Leentje.

In een reactie in het programma RTL Boulevard zegt Lauren: “We zijn helemaal verliefd op de kleine aap en haar komst voelt heel liefdevol en organisch. Alsof ze gewoon altijd al bij ons hoorde.”

Lauren bevalt

Vader van Leentje is cameraman Jasper met wie Lauren sinds 2015 samen is. Lauren maakte voor de publieke omroep een programma over haar zwangerschap ‘Lauren bevalt’.

Sinds bekend werd dat ze zwanger was, werd ze overspoeld met tips, do’s and don’ts en horrorverhalen over bevallen. Voor het programma verdiepte ze zich in de wereld van bijzondere zwangerschapscurussen en bevallingen. Zo onderzocht ze hoe ze zich zo goed mogelijk kon voorbereiden op haar eigen bevalling.

Keizersnede

Laurens dochter kwam uiteindelijk via een keizersnede ter wereld.

Foto: Nico Kroon (AVRO/Tros)

Wil jij graag jouw verhaal over je bevalling, baby, vruchtbaarheidstraject of iets anders delen op BabyBytes? Dat kan via dit formulier. Wie weet staat jouw verhaal binnenkort (anoniem) op de site!

Chantal is hoofdredacteur van BabyBytes.nl

Ze is getrouwd met haar jeugdliefde en moeder van een zoon (2006) en een dochter (2009). Naast haar werkzaamheden voor BabyBytes.nl is ze ook eigenaar van het online platform de Club van ontaarde moeders.

Reageer op dit artikel

reacties (1) Stuur een bedankje


Populaire topics
Populaire blogs

Babynamen zoeken

Jongensnamen | Meisjesnamen | Babynamen top 50